Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Zwangerschapmode

Dé online vergelijkingssite als het gaat om positiekleding. Hier vindt u een ontzettend ruim assortiment waarvan u gemakkelijk de prijzen kunt vergelijken. De kleding die wordt aangeboden is bovendien hip en trendy. Zo kunt u er – zelfs in de laatste maanden van uw zwangerschap –  gewoon verzorgd en mooi uitzien. Zwangerschapmode.nl biedt de ruimste keuze voor de beste prijzen en is daarom, ook voor u, de meest geschikte site!

Ruim aanbod

De kleding die u vindt op Zwangerschapmode.nl varieert van simpel tot extravagant en van comfortabel tot chique en sexy. De meeste zwangere vrouwen ervaren tijdens hun zwangerschap dat er nog maar weinig kleding past en dat het aanbod van positiekleding erg schaars is. Deze site biedt daarom kleding in alle soorten en maten aan, zodat ook u vindt wat u zoekt. Het aanbod is ruim en divers en kan bovendien gemakkelijk gevonden worden door middel van de filterfunctie. Zo kunt u op zoek gaan naar een specifieke maat, kleur of uw favoriete merk. 

Naast de normale kleding vindt u op Zwangerschapmode ook ondergoed en nachtmode. Ook hier worden erg veel verschillende artikelen van aangeboden. Deze kleding is getest en beoordeeld door andere zwangere vrouwen, waardoor u zeker weet dat het comfortabel en geschikt is. U hoeft zich niet langer zorgen te maken om alle kleding die niet meer past, maar u kunt enthousiast worden over alle nieuwe dingen die u hier kunt vinden! 

Lage prijzen

Door de gemakkelijke vergelijkingsfunctie die wordt aangeboden op deze website, kunt u zelf een budget stellen en de beste kleding vinden voor de laagste prijzen. Alle kleding kan worden vergeleken, zodat u zelf de beste keuze kunt maken. Het is namelijk erg begrijpelijk dat u niet teveel geld wilt uitgeven aan kleding die maar tijdelijk zal passen. Zwangerschapmode.nl maakt uw zoektocht naar geschikte kleding een flink stuk gemakkelijker.

 

Weet u niet zeker wat u zoekt, of bent u met spoed op zoek naar iets nieuws, dan worden er bovendien de meest bekeken artikelen getoond op de homepage. Zo kunt u zien wat er het meest is gekocht door andere vrouwen.

Hoe werkt de site

Zwangerschapmode.nl is een vergelijkingssite en toont u daarom vele artikelen van verschillende bedrijven. Heeft u een kledingstuk gekozen, dan wordt u automatisch doorverwezen naar de betreffende verkoper. Deze websites bieden vaak ook reviews aan van klanten, zodat u een nog betere keuze kunt maken. Het betalingsproces gaat ook via de aanbieder. Zwangerschapmode.nl is als het ware een tussenpersoon, die speciaal voor u een selectie heeft gemaakt van het totale assortiment. 

Veilig winkelen

Via onze site kunt u veilig en vertrouwd uw aankopen doen. Het aanbod is zorgvuldig geselecteerd en wordt alleen aangeboden door verkopers met een keurmerk. U hoeft zich daarom nergens zorgen over te maken. Na uw bestelling wordt uw kleding binnen een bepaalde periode (die staat aangegeven op de website van de verkoper) bij u bezorgd. Zwangerschapmode.nl is dus het ideale hulpmiddel voor de winkelende, zwangere vrouw!

Onze 3 meest bekeken artikelen

Petit Amour ZwangerschapsTankini - PositieTankini Annie Geel - Yellow

Petit Amour...

 
Prijs: € 49.80

Lekker opvallende tankini geel met witte stippen, met een lage V hals, heerlijke passing en natuurlijk UV bescherming.

Direct bestellen
MamsyPositiepanty Zwangerschapspanty 60 Den Navy

MamsyPositiepanty...

 
Prijs: € 14.99

Zwangerschapspanty/positiepanty van Mamsy in de kleur Marine Blauw. De panty is 60 denier en heeft extra ruimte voor de groeiende zwangere buik hierdoor zit de panty zeer...

Direct bestellen
Op en Top Zwanger Beha Verlengstuk - Verlenger 2 Haaks Roze

Op en Top Zwanger Beha...

 
Prijs: € 3.50

BH verlengstuk 38 mm is een ideaal verlengstuk voor een bh die te strak zit in de kleur Roze.

Direct bestellen